AMSTERDAM BUDGET HOTEL

Wij zullen ons best doen om al uw vragen te beantwoorden en blij zijn om uw reservering te maken via e-mail of telefoon.

Lounge met supersnelle internetverbinding

De receptie in het hostel/hotel fungeert als een comfortabele zithoek lounge met een televisie met stereo-installatie, en een frisdrank automaat voor onze gasten. Om in contact te blijven met uw familie in het buitenland hebben we ook een draadloze Wi-Fi internetverbinding en een Enterworld Internet Kiosk voor mensen die niet een laptop met zich meedragen.

Het Budget Hostel/Hotel

bied een fantastische warme ontbijt met gebakken of roerei, kaas, jam, toast en alle koffie, thee en warme chocolademelk je wilt 8.30 tot 10.00 uur. Voor uitslapers, gratis koffie is er de hele ochtend.

Hoewel we geen leeftijdsbeperking, we niet toestaan dat u om uw huisdieren mee te nemen om te verblijven met ons (het maakt niet uit hoe klein of schattig). We hadden onze eigen kat, huiselijk, die is overleden nadat ze bij ons bijna 20 jaar. We hebben een nieuwe kat genaamd Tarzan.

De hostel receptie is geopend van 8.30-23:00 uur voor check-in, reserveringen en vragen. Als je eenmaal hebt ingecheckt in het hotel, krijgt u sleutels voor 24 uur per dag toegang, er is geen avondklok.

In ons Hostel/Hotel hebben we in het weekend een minimum verblijf van twee nachten.


Super snelle wifi toegang

24/7 Kamer toegang

Onze receptie is geopend van 8:30 uur -23:00 uur voor het inchecken, reserveringen en vragen. Nadat u bent ingecheckt, heb je 24 uur per dag toegang met eigen sleutels. Er is geen avondklok.
copyright 2012 © Hotel My Home (amsterdambudgethotel) site by: Dutch Design Office